söndag 4 oktober 2009

Båt täckning

Vinterkonserveringen av Pacific II är klar, nu fattas det bara presenningar och det fixar Kjell idag. Iår blir det ett stort tält omkring henne eftersom vi planerar att göra lite förändringar och förbättringar.
Det är de fula takluckorna som ska bytas ut mot Vetus glasluckor, visst låter det dyrt och exlusivt men vi hade en ofattbar tur i våras när Kjell letade en lösning på luckorna. Han ringde till Vetus för att kolla pris och det fnns inte en möjlighet för oss att betala priset de skulle kostat.
Helt osannolikt våran tur hade de två felbeställda luckor som skulle passa oss perfekt och med ett pris som var mycket bra, så vi tvekade inte, de luckorna skulle vi ha! Fortsätt gärna att titta in på bloggen ibland, om inte annat så för att räkna ned dagarna till sjösättning och drömma sig bort ifrån kylan. Det blir av naturliga skäl inte så mycket skrivet om båtlivet men föhoppningsvis ska vi göra lite kul saker i vinter också!!
Lite mera båt blit det den 24 oktober då vi åker till Stockholm för att hälsa på Tomas och Marina och samtidigt gå på utställningen om Titanic, som sjöhistoriska muséet har. http://www.sjohistoriska.se/