söndag 26 maj 2013

Fina dagar på Runn

Vi har nu varit ute på Runn varje helg sedan sjösättning 4/5. För det mesta soliga fina dagar, precis som en båtsommar ska vara.

Helgen som varit åkte Kjell och jag ut på lördag eftermiddag. Vi tog Guzzin in till Slussen och sedan Pacific ut på Runn efter ett stopp på Slusscaféet för middag. En stor god räksallad blev det.

Hamnen för natten blev Fattigmansviken där vi låg längst in tillsammans med Calluna. Vi fick en trevlig frågesportskväll med Lars och Marie-Louise där flickorna till slut avgick med seger!

Söndagen bjöd på ett strålande väder, härligt med sol och värme. Vi lämnade viken på eftermiddagen och tog en lång väg tillbaka till slussen. Det blåste lite kalla nordliga vindar så att sitta ute under färden gick inte, men en skön härlig båttur i alla fall.

Hoppas nu att planerna håller till nästa helg och jag kan vara ledig, då blir det en ny båthelg på Pacific!

fredag 10 maj 2013

Första natten på Runn

Ligger vid stora bryggan på Hellmansö.  Frideborg med besättning ligger på andra sidan. Inatt blir den första ombord på Pacific den här säsongen.  Härligt att vi kunde sjösätta så  tidigt med vagnen iår, annars hade vi fått vänta till nästa helg.

Ikväll blir det grillat såklart.  Fint väder men lite kall vind ibland.

lördag 4 maj 2013

Kanske idag blir den stora dagen att testa om båtvagnen är OK!!

och det blev det. Pacific ligger i vattnet igen!!!