söndag 9 augusti 2009

Sista semesterdagarna på Runn

Våra sista semesterdagar spenderade vi på Pacific i Runn. I fredags hämtade vi Jimmy igen på eftermiddagen, åkte runt lite innan vi ännu en gång hamnade på Hellmansö, barnen fick bestämma. Det blev mera badande och grillning på kvällen. Tomas ringde och ville vara med så på lördag morgon åkte vi in till Slussen för att hämta honom. På vägen dit passerade vi Främby udde där en del av de power båtar som senare ska åka Poker run låg. Den här helgen är det Runndagarna och det otroligt mycket båtar ute. KUL! Vi lägger oss utanför Roxnäs udde för att invänta starten på Pokerrun kl. 11:00. De kommer mullrande med en faslig fart. Annat mot våra 6 knop....men jag föredrar att ta det lungt på sjön. Varför jäkta när man trivs?!
Men det är roligt att se iallafall:)
Följde racet från lite olika platser på Runn innan det blev dags för lunchpaus på svaj vid Garbergsudd.
Tillbaka på Hellmansö blev det kneeboard åkning för Michael, Kim samt Elin och Erik på Frideborg. Mycket uppskattat av barnen.
Bryggan vid Hellman har den här helgen varit knökfull.
SÖNDAG 9/8 2009 Så kom då den här dagen som vi bävat för, söndag innan jobbet börjar. Vi kan konstatera att även denna semester känts för kort, som alltid när man haft kul. Nu ser vi fram emot lite fina helger på Pacific innan det blir dags för upptagning. Läste just att det skulle bli en varm sensommar, passar utmärkt för oss!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar