lördag 7 augusti 2010

Till sjöss igen med ny styrning

Efter några dagar i Stockholm med minigolf, Gröna Lund och mycket promenader är vi hemma igen.
<><><>
<><><><><><><><><><>
Kjell siktar


Kjell på en pub på Strandvägen
Kjell och jag hade en heldag medans barnen var på Grönan. Vi gick till Biskopsudden bara för att upptäcka att restaurangen hade brunnit upp så det fick bli en annan istället. Efter det blev det en promenad in till centrum med många långa stopp på vägen. En hel del fina båtar såg vi naturligtvis också!

Det var med en stor vånda och längtan ut på sjön som vi gick där utmed kajen.

Solen sken också!
Marie på en pub på Strandvägen
Kjell började montera den nya styrningen igår fredag men saknade lite verktyg så vi åkte hem på kvällen. Men idag fick vi till det till slut, lite pyssel var det att få den på rätt plats. Efter att ha hämtat upp Michael vid bussen på eftermiddagen var det dags för provturen - i hamnen vid slussen - längre kom vi inte.
När Kjell styrde babord svängde vi åt styrbord, inte så bra. MEN vi hade faktiskt kopplat precis som det stod i monteringsanvisningen så den var FEL. Vi fick svänga in på våran plats igen för att koppla om slangarna bak på cylindern och då gick det som det skulle.

Nu ligger vi vid Hellmansö eftersom Michael ville hit. Det är en hel del båtar här idag och det låter som om det ska bli fest, Själv blir det nog en film istället och lite Pepskulor. Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar