söndag 22 juli 2012

SEMESTER!!!!!!!!!!!!!!!

Äntligen är den här, den efterlängtade semestern. Kjell och jag åkte ut med Pacific på lördag 21/7, det hann bli eftermiddag innan vi var klara med alla "måsten". Barnen valde att stanna hemma med kompisarna istället för vara med oss på sjön, konstiga ungdomar nuförtiden!!

Efter lite beslutsångest och planlöst tuffande i det isande blåsvädret hamnade vi på svaj vid Postmästarsundet. Satt faktiskt i bikini en (kort) stund, sedan var det filt som gällde, men jag sov gott ändå på fördäck! Middag gick faktiskt att inta på akterdäck i solskenet men sen var det bara att gå in och stänga luckorna, det blåste kallt så fort solen försvann i trädtopparna.

Efter middagen blev det TV resten av kvällen, detta är våran slö- och slapp tid!

Idag söndag så sken solen från en alldeles blå himmel, MEN det blåste lika isande kalla vindar som igår så solandet fick vara, det blev en bra bok istället. Lunchen intogs på svaj utanför Dejstolen och efter det tittade vi på en film, Cornelis, den var bra.

Efter det blev det dags att fortsätta våran oplanerade resa, utanför Jungfruholmarna hade båtmotorn gått exakt 500 timmar och det måste ju firas ikväll, så snabbt in med en vinare i kylen!!


Vi räknade ut att vi hittills i sommar åkt 208 distans, bara här på Runn.

Nu ligger vi på svaj i Skatviken, nytt ställe för oss, har blåser det inte lika mycket men ingen sommarvärme vill infinna sig, men det regnar inte iallafall!


 Vyn i Skatviken är helt OK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar