måndag 19 juli 2010

Äntligen Pacific dags.

Igår söndag blev det äntligen dags att åka ut med Pacific. Det blåste kalla hårda vindar så att sitta ute och njuta av solen under gång var inte till att tänka på. Vi åkte till Dejstolen för att grilla hamburgare till lunch.

 Efter det åkte vi mot Fattigmansviken vid Prästö för att träffa Frideborg och Calluna som redan var där. Det blrv en trevlig eftermiddag och kväll med Irish Coffé, drinkar och TP som karlarna vann efter utslagsfrågor. Men vi tar dom nästa gång.

En fin solnedgång fick vi också njuta av.

Så blev det måndag och SEMESTERN börjar på riktigt . Fyra hela lååååånga veckor framför oss!!

Solen sken och det blåste en svalkande vind, vilket kanske inte var så bra eftersom det inte blev för varmt att sitta i solen, nu är nyansen lite åt grisskär på både Kjell och mig, men den övergår snart i fint gyllenbrunt!

Jimmy ska jobba imorgon så det blev en tur in till hamn för att skjutsa honom till bussen, vi andra åkte över en blåsig Korsnäsfjärd, härligt med lite gung....................!

Nu ligger vi i Postmästarsundet och väntar på att grillen ska bli klar, Kjell har invigt sin nya "BBQ fan" och tyckte den funkade bra. Idag blir det grillade kycklingklubbor och färskpotatis till middag. Till det ska vi dricka rosévin "Regatta Bay" som inköptes enbart för det marina stuket, det är ju våran åttonde bröllopsdag idag så lite har vi kostat på oss!!

Här ser ni Kjell med den nya fläkten
Michael fick en abborre på kastspö och igår fick Jimmy en gädda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar