söndag 25 juli 2010

Grillfest i Gustafs

Igår lördags styrde vi fören mot Gustafs vid 13:00. Solen orkade inte igenom molntäcket och temperaturen var inte mycket att skryta med. Är det verkligen hösten som redan kommit? Det känns så med en temp på 15 grader.

Efter ca 2 timmar kom vi fram till Gustafs båtklubb och blev anvisade plats i sjösättningsrampen. Frideborg och Calluna var redan förtöjda i hamnen. Grillfesten började 19:00 så det blev en tupplur innan.


Vi fick mycket god mat - grillad oxfile med hemmagjord potatissallad samt två utsökta såser till det. Men det var kallt, iallafall vi damer satt och frös med flera tröjor och fleecetröja över det. Vid 23:00 var det den stora dragningen i lotteriet där första pris var en helikopterfärd på söndagen över Runn. Alla höll tummarna för just deras lotter.

De lyckliga(?)vinnarna var Lars och Marie-Louise på Calluna, men de såg mycket skeptiska ut att flyga med den lilla helikoptern, men efter en stund så hade tanken landat. Jimmy och Michael hade en sån tur att två barn skulle få följa med och de blev inbjuda av Lars så de blev glada förstås. Kl 10:00 blev det bestämd för "take off".

MEN söndag morgon visade sig från sin sämsta möjliga sida med ihållande regn och blåst och efter att Lars pratat med piloten blev turen avblåst till ett senare tillfälle när vädret är bättre.

Nu ligger vi och avvaktar om regnet ska lugna ner sig lite innan vi kastar loss och åker mot Falun igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar