söndag 31 juli 2011

Äntligen på vatten igen

Efter över 1 vecka på land kom vi äntligen ut på sjön igen i onsdags. Det blev bara Kjell och jag eftersom barnen skulle jobba torsdag och komma till oss på torsdag. Efter en tur till diverse affärer, det blev en alldeles ny fin dator för Kjell, inklusive surfplatta, så bar det iväg ut.

Vi passerade Dejstolen där Frideborg låg och ankrade upp strax efter. Soligt och alldeles underbart sommarväder. Framåt kvällen blev det bryggan vid Dejstolen även för oss. Kvällen inleddes med grillning och avslutades på Frideborg med "kaffe" mm.

Pacific och Frideborg vid Dejstolen
Torsdag morgon bjöd på en strålande sol men en frisk vind som höll i sig under dagen. Vi gick en tur på ön och hittade våra allra första kantareller-det blev en omelett med svamp. Jimmy och Michael kom in till Falun sent på eftermiddagen så vi fick hämta dom vid bussen.

På kvällen blev det knee-board åkning för Kjell och Michael, både framåt och bakåt - imponerande!

Snyggt Michael
Kjell på väg.........
Det blev grillning även denna kväll, det gäller att passa på när det går. Kvällsdrinken intogs denna kväll på Pacific i sällskap med Frideborgs besättning.



Fredag gjorde vi inte mycket mer än slappade och njöt. Michael tog ännu en tur på knee-boarden, han börjar bli riktigt duktig, Malin ville prova hon också och det gjorde hon helt perfekt!

Idag blev det ingen grillning men väl en drink både före och efter middag. "Kaffet" intogs denna kväll på Frideborg.

Så blev det då lördag och dags för den planerade hemfärden. Slut på några sköna avkopplande dagar på sjön. Vi ska försöka komma ut igen på onsdag, vi har lite annat som måste avklaras först. Nästa helg är det dags för fest igen, denna gång vid Stabergs båtklubb och vi ska äta kräftor är det tänkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar