onsdag 20 juli 2011

Tyllsnäs på bröllopsdagen

Igår hade Kjell och jag vår nionde bröllopsdag, den firades vid Tyllsnäs udde liksom förra året. Vi, bara vi, inga ungar med, åkte ut tidig eftermiddag och åkte sakta mot Tyllsnäs. Väl framme blev det en utlovad överaskningsdrink som Kjell komponerat, gott, sedan grillning. Vin skulle vi dricka men det blev inget för någon hade glömt lagt det på kylning, så det fick bli öl och cider istället.
Grillning vid Tyllsnäs
Tyllsnäs udde
 Det var bara Pacific och två mindre båtar som kom lite senare som låg vid gästkajen. Iår var det återigen Bhonus orkester som stod för musiken, inte så värst mycket folk så det gick hyvsat att dansa. Som det brukar var det ingen kö i baren men längre till vattnet! Vi var nog de mest berusade på platsen!!!!! Vi drack varsin öl och cider så vi var inte så värst berusade heller. I pausen gick vi till båten för att skåla för oss själva.


Sov gott och länge på onsdagsförmiddagen, solen skiner glimtvis men lite kylig vind. Vi härdade ut och satt på taket på väg till Ornässtugan. Idag skulle vi vara kulturella hade vi bestämt. Efter en privat guidning så var vi hungriga och åt en god lunch i fiket.

Just nu ligger vi utanför inloppet till Liljan och har sovit ett par timmar, jag på däck under en filt och Kjell i ruffen. Snart är det dags för avfärd hemåt igen. Kanske vi kan ge Frideborgs mekaniker lite uppmuntrande ord, hon ligger snart i sjön igen, om inte så ska det visst åska och regna hela helgen!!

1 kommentar:

  1. Grattis till ett till båtår!

    Calluna.

    ps skönt att dagräknaren blivit riktig igen!

    SvaraRadera