söndag 10 juli 2011

Postmästarsundet

Efter att ha jobbat måndag-lördag fick jag äntligen komma ut på sjön igen, Kjell åkte ut redan på fredagen. Både Jimmy och Michael följde med utan alltför kraftiga protester (fast Michael längtade faktiskt till sjön eftersom Lugern fungerade).

Det blev rätt sent innan allt strul på jobbet var ordnat (typiskt att ALLT ska hända på helgen) men till slut så.............................sjön!!

Ungarna åkte med sportbåten och vi lungt och stilla med Pacific, vi hamnade till slut i postmästarsundet där vi lagade middag.

Efter maten ville Michael åka Kneeboard så det blev en tur på Korsnäsfjärden, det blåste så han fick hoppa ordentligt i vågorna. Han sken som en stor sol!

Till kvällsnöje blev det kortspel, bluff, och Kjell vann varje gång och jag kom sist. Det visar vem som är oärligast och ärligast i den här familjen!

Sov gott hela natten, vaknade bara när Erik la till bredvid oss med sin stora Princess 39. Solen skiner och det småregnar, men det är iallafall varmt så vi stannar så länge vi kan på sjön - imorgon är det hårt arbete som väntar för alla i familjen. 1 veckas hårt arbete - sedan semester - Sveriges vackraste ord?

Nästa helg ska vi till Gustavs på grillfest tillsammans med havskryssarna Frideborg och Calluna som kommer hem till Runn igen på onsdag. Titta på Frideborgs blogg: http://frideborg.webblogg.se/index.html, det är SEMESTER det! Wish I was there! Det får bli ett annat år när det passar oss bättre.

Kameran har vi glömt hemma så några vackra bilder blir det inte den här gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar